RJ Electric - vores profil.

RJ Electric blev stiftet i 2004 af René Jørgensen og drives i dag stadig af samme ejer. Vi har nu godt 20 års erfaring i branchen,  og blandt andet af denne grund er EL - firma RJ Electric ikke et hvilket som helst EL - firma. Vores erfaring giver os styrke, både til at arbejde med avancerede detalje og til at dække et bredt felt af opgaver indenfor el-installationer. Vi arbejder professionelt og ambitiøst med vores fag, og vi sætter en stor ære i altid at udføre et ordentligt stykke arbejde for vores kunder. Vores kunder kan altid stole på firmaet RJ Electric.

Service i høj kvalitet.
I El - firmaet RJ Electric koncentrer vi os om at udføre vores arbejde til kundens tilfredshed. Vi yder høj service, udføre vores arbejde til aftalt tid og pris, og leverer en topprofessionel indsats. Vi giver kompetent rådgivning, og vi søger altid for at samarbejde med kunderne om at finde de bedste løsninger. EL Firmaet RJ Electric er lig med kvalitet, professionalisme, og høj service.

Det skal virke, holde og se pænt ud.
Tilfredse kunder er altid vores målsætning. Når vi udføre et stykke arbejde, skal det være i orden, både her og nu - og i lang tid fremover. Vores kunder skal altid være tilfredse, fordi tilfredse kunder forbliver vores kunder, og fordi  tilfredse kunder giver endnu flere kunder. Ved det arbejde EL - firmaet RJ Electric udføre, er især tre ting vigtig: Det skal virke, det skal holde, og det skal se pænt ud. Samtidig stræber vi altid for at blive endnu bedre. Vi arbejder målbevidst efter at være de bedste på vores område. Her og nu - og lang tid fremover.

Kontakt.
Kontakt os for rådgivning og uforpligtende tilbud: telefon +45 20 72 65 24 eller
 e-mail: info.rjelectric@gmail.com

 

Kontakt os

RJ Electric

Hvem er vi

RJ Electric blev stiftet i 2004 af René Jørgensen og drives i dag stadig af samme ejer. Vi har nu godt 20 års erfaring i branchen...

Læs mere

Hvad tilbyder vi

  • Alt i LED
  • Ekstra stikkontakter
  • Nye køkkeninstallationer
  • Energioptimering med tilskud

Læs mere